Mă numesc Alexandru Cârjaliu, am 24 de ani și fac sport de la vârsta de 6 ani. Dintotdeauna am fost pasionat de sport și mișcare continuă, culturism de performanta facand de 5 ani.

Practicând mai multe sporturi de performanță s-a nascut această pasiune și dorința de a-i inspira și ajuta pe cei din jur sa se depășească pe ei înșiși. Acest lucru m-a determinat să urmez cursuri acreditate în domeniul fitnessului și al culturismului.

În prezent sunt antrenor personal în București, instructor de fitness, culturism, functional training și nutriționist. Rolul meu este acela de a te ajuta pe tine să îți atingi obiectivele în fitness, de a-ți îmbunatăți condiția fizica (prin aceasta și cea mentală) și a-ți tonifia corpul cu ajutorul unor exerciții și unei diete personalizate. Să îmbunătățim calitatea vieții prin sport!

Motive pentru a mă alege ca antrenor personal

Tehnicile de fitness și culturism pe care le folosesc împreună cu clienții mei sunt personalizate și țin cont de starea de sănătate și de obiectivele pe care doresc să le obțină.
Structura antrenamentelor:  înainte de a începe orice colaborare vom avea o discuție și vom stabili împreună care este cea mai potrivită cale pentru tine.
Motivație: te pot ajuta sa îți îmbunătățești stilul de viața în unul mult mai sănătos, mai eficient pentru a-ți atinge obiectivele și a avea cele mai bune rezultate, dar și pentru a le mentine.Cunoștinte și cercetare : activitatea mea sportivă de-a lungul anilor își spune cuvântul, iar informația acumulată vine din ore petrecute documentandu-ma, bucuros fiind încă de la început sa le aloc timpul necesar pentru a fi cel mai bine informat. De asemenea, cursul acreditat mă recomandă ca și antrenor pentru tine!
Atitudine și comportament: imi respect întotdeauna clienții, acord încredere. O atitudine proactivă este ideala pentru atingerea obiectivelor. Buna comunicare și colaborare sunt cheia!

Activitate sportiva

  1. Locul 1 la Tiger Classic Bucharest 2015, categoria Bodybuilding Junior 80 Kg
  2. Locul 4 la Tiger Classic Sibiu 2014, categoria Bodybuilding Classic 175 cm
  3. Locul 2 la Artele Martiale 2003 Bucharest
  4. Locul 1 la Artele Martiale Nationale 2004
  5. Locul 3 la Artele Martiale Nationale 2005

Program de antrenament

Vom planifica impreuna un program de antrenament ideal pentru voi, ce va fi impartit pe grupe musculare, in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie, si exercitii, luand in considerare probleme medicale pe care le clientul le are.  Include acces 24/7 la orice informatii legate strict de antrenament catre mine. Eventual putem face mici ajustari pe parcurs, in functie de nevoi si modul in care progresati.
PRET: 120.

Plan alimentar personalizat

Dupa stabilirea exacta a obiectivului, stabilim impreuna un plan alimentar cu tot ce este nevoie, in functie de cerintele si parametrii clientului, incepand de la greutate, pana la alergii, ori preferinte la anuminte alimente. Include acces 24/7 la informatii legate de alimentatie. Eventual, pe parcurs, putem face modificari si mici ajustari in functie de evolutie.
PRET: 200 de lei.

Planul BASIC

Include un program de antrenament si un plan alimentar, ambele realizate in functie de obiectivul vostru, alaturi de 4 saptamani de antrenamente 1 vs 1, in care va voi invata personal executia corecta a exercitiilor de culturism si fitness, corectandu-va eventualele probleme. Antrenamentele vor avea loc in sala BestFitness si Ge-Do Team din Bucuresti.
PRET: 300 de lei.

Plan pregatire competitionala

Programul de pregatire competitionala include tot ce aveti nevoie pentru a fi in cea mai buna forma posibila atunci cand urcati pe scena. Bazandu-ma pe experienta cumulata, va voi alcatui un program de antrenament, alimentatie, suplimentatie si medicamentatie care sa se potriveasca perfect organismului vostru. De asemenea va voi ajuta si in realizarea unei rutine de posing, care sa va scoata in evidenta fizicul! Include, de asemenea, acces 24/7 la informatii, direct la mine, in cazul in care apare o problema si trebuie sa facem ajustari.
PRET: 800 de lei.

O sedinta de antrenament 1vs1

Include o sedinta de personal training alaturi de mine, la sala Ge-Do Team sau Best Fitness Gym, ce poate dura de la 45, la 70 de minute, in functie de grupa musculara lucrata.
PRET: 40 de lei. 

Pentru comenzi si alte detalii ma puteti contacta folosind formularul de mai jos:
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here