Cum sa construiesti un piept estetic? – Charles Paquette

0
1831

Charles Paquette este un culturist de 21 de ani, nascut in Canada. Anul trecut, Fit Media Channel l-a incoronat drept noul REGE AL ESTETICULUI! In acest articol, va prezentam programul sau de antrenament pentru piept!

Charles isi incepe antrenamentul cu flotari, pe care le foloseste drept incalzire.

Urmeaza impins la piept din inclinat, la aparatul SMITH, unde executa 4 serii a cate 12, 10, 8 si respectiv 6 repetari. Cresteti greutatea treptat, pe masura ce micsorati numarul de repetari.

Cel de-al doilea exercitiu este reprezentat de impinsul la piept cu bara, din orizontal. Numarul de serii, respectiv repetari, ramane la fel ca la exercitiul precedent:  4 serii, 12, 10, 8 si 6 repetari.

Exercitiul 3: fluturari cu gantere din orizontal. Concentrati-va pe conexiunea minte-muschi. Executati 4 serii, 12, 10, 8 si 6 repetari, iar daca inca mai aveti energie dupa ce ati executat numarul dorit de repetari, apropiati ganterele si efectuati un impins la piept cu priza apropiata, pana la epuizarea completa.

Pentru ultimul exercitiu, Charles executa flotari la paralele cu greutate proprie, unde executa o singura serie, pana la epuizare completa!

Lasă un răspuns!