Multi dintre voi sunteti deja obisnuiti cu discutiile despre steroizi si stiti care sunt posibilele efecte negative asupra barbatilor, dar ce stim despre efectele negative ale uzului substantelor anabolizante de catre femei? 

   Testosteronul este principalul hormon masculin, este produs in cantitati destul de mari de catre testicule, de aceea atunci cand barbatii folosesc injectii pe baza de testosteron (entanat, propinat, cipionat, undecanoat), efectele negative sunt minime, corpul este obisnuit cu acest hormon, il recunoaste perfect. Acest lucru nu se aplica si la femei, a caror productie de testosteron este cu mult mai mica decat a barbatilor. Corpul femeilor nu este obisnuit sa aiba doze mari de testosteron, acesta fiind motivul pentru care efectele negative sunt mult mai pronuntate.

   Totusi, chiar si barbatii au efecte adverse la doze mari de testosteron, ori la alti steroizi anabolizanti, unele chiar foarte urate. Va puteti deci imagina ce efecte adverse ar avea o femeie: INZECITE!

Tineti minte ca aici vorbim strict de abuzul steroizilor sau folosirea lor fara supraveghere. Steroizii pot fi folositi si de catre femei, fara aparitia trasaturilor masculine.

Va las mai jos un videoclip de la o tanara care vorbeste despre consumul ei de steroizi anabolizanti, spunand care sunt efectele peste care a dat:

 

Ne poti sustine achizitionand un produs de pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here