Am decis sa scriu acest articol intrucat vad tot mai multi oameni care isi infasoara in jurul abdomenului folie de celofan, dupa care se duc sa alerge. Un simplu search pe google si gasim zeci de site-uri care promit sa ne arate secretul unui abdomen frumos si definit, recomandandu-ne sa alergam imbracati gros, sa cumparam diverse centuri(ex: de neopren), ori metoda pe care o folosesc cei mai multi, sa ne infasuram abdomenul in hartie de celofan si apoi sa mergem sa alergam.

Au aparut pe multe site-uri si costume de sauna (o pelerina care nu iti lasa corpul sa respire si te face sa transpiri enorm). De curand am vazut la mine in sala pe cineva alergand intr-o geaca de iarna, purtand si fes, de spui ca au revenit zapezile si nu a avut timp sa se dezbrace cand a intrat in sala.

Niciuna dintre aceste metode nu va v-a ajuta sa slabiti si sa va definiti abdomenul, doar va vor face sa aratati stupid si caraghios in fata celorlalti oameni din sala! De ce? Tot ce faci atunci cand folosesti una dintre aceste metode este sa transpiri si iti faci corpul sa elimine apa din zona respectiva. Este adevarat ca imediat dupa alergat este posibil sa fii mai usor, pentru ca ai eliminat ceva apa, dar toata acea greutate va reveni la loc atunci cand ne vom hidrata, intrucat corpul va acoperi golul de apa pe care noi l-am creat prin transpiratie!

Probabil ai vazut multi sportivi si atleti pro care se antreneaza mereu in hanorace si te intrebi de ce ei o fac. Sportivii de performanta incearca sa reduca apa din organism, transpirand, consumand cantitati fixe de apa, manipuland cantitatea de sodiu si de carbohidrati, de asemenea, acestia iau si diverse suplimente, ori medicamente, diuretice(depinde de ce categorie de sportivi vorbim). Toate pentru a capata acel aspect definit, uscat al muschiului, fara pic de apa. In cazul lor, unii aleg sa se antreneze in hanorace si pantaloni lungi mereu, spunand ca ii ajuta, dar multi sunt cei ce nu fac deloc acest lucru. Spre exemplu, Kai Greene poarta mereu un hanorac pe el, insa, dupa cum a recunoscut chiar el intr-un interviu, o face pentru ca nu ii place ca lumea sa se holbeze la muschii lui cand este in sala, sa fie evident ca el este acolo.

In cazul in care scopul tau este slabirea, alergatul cu niste folie de celofan pe abdomen nu te va ajuta cu absolut nimic! Ce iti trebuie tie este o dieta cu un deficit caloric, deci lasa celofanul in bucatarie, iti va trebui la gatit!

Ne poti sustine achizitionand un produs de pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here