Impinsul cu bara cu priza ingusta este un exercitiu de baza pentru dezvoltarea musculaturii tricepsului, fiind o miscare compusa. In executarea acestui exercitiu vom avea nevoie de o bara dreapta si o banca orizontala. Acest exercitiu poate fi executat foarte usor si de catre incepatori.Instructiuni:

1   Aseaza-te pe spate pe o banca orizontala de impins cu bara, retrage-ti omoplatii si arcuieste-ti foarte putin spatele, pastrandu-ti fundul pe banca. Apuca bara folosind o priza tip suicid (degetul mare peste bara), pozitionand palmele la nivelul umerilor.
2   Impinge bara pentru a o ridica de pe suport si pozitioneaz-o deasupra pectoralilor inferiori. Aceasta este pozitia de start.
3   Pe masura ce inspiri, lasa bara in jos intr-o miscare controlata, pana cand aceasta aproape ca a atins pieptul. Pastreaza pe tot parcursul miscarii coatele apropiate de trunchi.
4   In timp ce expiri, impinge bara folosindu-te de muschii tricepsului pentru a ajunge in pozitia initiala. Nu extinde complet bratele, este foarte important sa nu-ti blochezi niciodata coatele.
5   Continua pentru numarul dorit de repetari.

Acest exercitiu solicita in principal urmatorii muschi:

Ne poti sustine achizitionand un produs de pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here