Astăzi vă prezentăm un alt tânăr extrem de înzestrat, membru al echipei Romanian Aesthetics. Puteți să-l susțineți folosind codul de reducere Leonard10 atunci când comandați ceva de pe site-ul nostru (click aici).

1. Spune-ne mai multe despre tine: de unde ești, câți ani ai, înălțime și greutate!

Leonard: Salutare, mă bucur că am ocazia să vă spun câte ceva despre mine. Sunt Leonard, am 24 de ani, din orașul Galați, am 183 cm și o greutate de 82 – 83 kg.

2. Ce te-a convins sa începi acest stil de viata?

Leonard: Am intrat pentru prima dată într-o sală în 2010 și de atunci am tot continuat cu acest sport care m-a atras din prima clip. Așteptam cu nerăbdare următoarea zi să mă duc iar la sală :D. Nu știu dacă a fost ceva ce m-a convis, doar mi-a plăcut și am continuat!

3. Care sunt principalele piedici de care te-ai lovit pe parcursul evoluției tale?

Leonard: La început îmi era foarte greu să pun câteva kilograme pe mine, am fost foarte slab, cred că aveam când m-am apucat în jur de 50 kg maxim, dar cu toate astea am continuat să mă duc în continuare la sala și să sper că după ceva timp o să apară și rezultatele.

4. Cum arată dieta ta în acest moment? Îți măsori caloriile / macronuțrientii?

Leonard: Dieta mea în acest moment nu prea e dieta :)), am în jur de 4-5 mese + shake. Nu calculez caloriile, îmi place să mănânc dulce zilnic. În prezent mănânc cam orice … bine fără fastfood, nu mi-au plăcut niciodată … în schimb fără dulciuri simt că nu nu pot trăi :)), și cred că organismul e puțin de partea mea și mă ajută! 😀

5. Ce ne poți spune despre antrenamentul tău?

Leonard: Antrenamentul meu din prezent se bazează pe antrenarea unei grupe pe zi. În jur de 5 exerciții, superserii, dropseturi … iar repetările sunt intre 8-15, greutățiile pe care le folosesc sunt medii.

6. Care sunt, în opinia ta, cele mai importante lucruri când vine vorba de antrenament?

Leonard: Eu cred că antrenamentul contează destul de mult, cu un antrenament bun sigur vei avea și rezultate. În pricipal trebuie să lucrezi corect cu gretatea pe care o poți controla.

7. Ce abordare ai când vine vorba de cardio?

Leonard: Fuck cardio, îl urăsc! Am făcut de câteva ori, cred că pot număra pe degete :)), nu cred că e pentru mine, pur și simplu nu îmi place.

8. Care sunt lucrurile pe care ți-ai fi dorit să le știi atunci când te-ai apucat de culturism?

Leonard: Aș fi vrut să știu că nu e nevoie să îmi rup oasele pentru a pune masă musculară lucrând cu greutăți foarte mari..

9. Ce suplimente folosești și consideri că sunt importante?

Leonard: Suplimentele pe care le folosesc sunt: în primul rând preworkout, pentru mine un preworkout bun înainte de antrenament e tot ce contează, pot spune că e pe locul 1. M-am obișnuit să folosesc la fiecare antrenament și mă ajută mult zic eu, o proteină whey, bcca, amino, glutamină și câteva vitamine, multiminerale si câte ceva suplimente pentru articulații.

10. Ce sfat le-ai da tinerilor care ne urmăresc acum și își doresc să concureze într-o bună zi?

Leonard: Le-aș spune că merită să încerce și că este o experiență unică și o senzație foarte plăcută când ești pe scenă. Și să creadă în ei.

11. Care sunt culturiștii pe care îi admiri și care te inspira? 

Leonard: Când m-am apucat de sală, pot spunea că îmi plăcea foarte mult cum arată și îl admiram pe Zyzz și îmi doream să ajung să am un corp asemănător. Și acum îmi place, nu mi-ai schimbat părerea! 😀

12. Pe ce rețele de socializare ești activ? Unde te pot urmări cei interesați să afle mai multe despre tine?

Leonard: Sunt activ pe instagram, follow @leonardpodasca! Vă aștept acolo!

Lasă un răspuns!