După cum v-am explicat intr-un articol precedent, fanii vor avea posibilitatea de a juriza la Mr Olympia 2018. Aaron Singerman a postat pe contul său de instagram o poza cu articolul din revista Muscle and Fitness care explică cum va functiona votul publicului in alegerea campionului Mr Olympia. Printre cei care au lasat comentarii la acea postare s-a numarat si Kai Greene, spunand „Acum este sansa mea!”. Mai jos un printscreen:

Pentru cine nu stie, Aaron Singerman este un nume asociat cu industria suplimentelor, fiind cel care opereaza companiile de suplimente Run Everything Labs, Dynamik Muscle, Iron Addict’s Brand si RedCon1. Printre aceste companii remarcam prezenta Dynamik Muscle, compania de suplimente a lui Kai Greene. Se explica astfel de ce Kai este destul de apropiat de Aaron incat sa ii lase un astfel de comentariu la poza postata de acesta.

Ce credeti? Va concura Kai anul acesta? Spune-ne parerea ta in sectiunea cu comentarii de mai jos! Daca ti-a placut articolul, nu ezita sa-i dai un like si un share!

Cateva maiouri, tricouri si alte articole vestimentare marca Romanian Aesthetics pe care le puteti comanda de pe site-ul nostru:

No Products Found

Lasă un răspuns!