Un fan l-a intrebat pe Phil Heath cand este mai bine sa te antrenezi, pe timpul zilei sau noaptea, si daca acesta a observat vreo diferenta in evolutia fizicului antrenandu-se noaptea.

Raspunsul lui Phil Heath este ca da, a observat multe beneficii antrenandu-se noaptea. Primul beneficiu este ca noaptea nu sunt atat de multi oameni la sala, astfel este mai greu sa fii distras de cei din jur si te poti antrena mult mai intens. Un alt beneficiu este ca in general ai mai multa forta noaptea, intrucat pe parcursul zilei ai consumat multe calorii si inca ai mancare in sistem. Problema este ca de cele mai multe ori, daca te antrenezi noaptea iti vei strica somnul.

Acest lucru se intampla fie pentru ca iei pre-workout-uri, fie din simplul motiv ca iti creste ritmul cardiac foarte mult in timpul antrenamentului si iti este foarte greu sa adormi dupa.

Sfatul lui Phil este sa va antrenati dupa ce ati mancat a treia masa din ziua respectiva. Astfel o sa aveti destula energie, fara sa ajungeti sa va stricati somnul.

Vrei sa ne sustii? Da un SHARE, comandă articolele noastre vestimentare! Romanian Aesthetics functioneaza prin sustinerea ta!

No Products Found

Lasă un răspuns!