Iubesc culturismul, ba mai mult, sunt obsedat! Acest stil de viata mi-a adus doar beneficii din orice punct de vedere. „Ce am fost si ce am ajuns”. Duceam o viata oarecare, eram preocupat de lucruri neimportante si total lipsit de disciplina. Probabil pentru multi va suna ciudat, dar acest sport mi-a schimbat total viata si continua inca sa o faca. Am fost norocos de la bun inceput! Nici astazi nu stiu ce mi-a venit sa incep sa citesc despre culturism si fitness si sa intru intr-o sala de sport, o sala in care am gasit un sportiv cu experienta de la care am furat metodele de antrenament. Am stiut cu ce se mananca acest sport inca de la bun inceput, iar asta mi-a permis sa progresez si sa acumulez experienta mult mai rapid.

Astazi imi folosesc experienta pentru a-i ajuta pe clientii mei sa isi indeplineasca obiectivele. Sentimentul acela cand un client iti multumeste, iti trimite o poza cu transformarea sa, un mesaj cum ca i-am schimbat viata…este de nedescris! Din acest motiv, pentru mine este o reala bucurie sa pot sa ajut, intrucat si eu am primit ajutor si inca continui sa-l primesc.

Este randul meu sa ajut! Daca ai nevoie de un antrenor personal, nu ezita sa ma contactezi, te voi ajuta cu placere! Nu in ultimul rand, realizez ca traim in Romania, asa ca incerc din rasputeri sa tin preturile cat mai accesibile pentru toti!

Varsta: 26 de ani

Inaltime: 174 cm,

Greutate in extra-season: 95 kg,

Greutate in sezonul competitional: 80 kg,

Experienta: 6 ani de antrenament si 5 ani in culturismul competitional,

Activitate sportiva

  • 2014 Tiger clasic Oradea – locul 7
  • 2014 Tiger clasic Sibiu – locul 4
  • 2014 PNGp – locul 2
  • 2014 Cupa Libertatii – locul 1
  • 2015 Camp. National – locul 1
  • 2016 Tiger Classic – locul 1
  • 2017 BP PCA – locul 1

Online coaching – 100€/luna
Online contest prep – 150€/luna
Plan alimentar – 100€
Plan antrenament – 50€

Pentru comenzi si alte detalii ma puteti contacta folosind formularul de mai jos sau printr-un measj privat pe instagram-ul meu @mauroschifanoportes

Lasă un răspuns!