Programul de antrenament al lui Francis Benfatto este impartit in 3 sesiuni de antrenament. Este putin neobisnuit intrucat acesta antreneaza toate grupele musculare in doar 3 zile, iar pentru fiecare grupa musculare face doar cate un exercitiu (sau un superset).
Sesiunea 1 = Cvadriceps + Femurali + Gambe
Sesiunea 2 = Piept + Spate + Abdomen
Sesiunea 3 = Umeri + Biceps + Triceps

Sesiunea 1 de antrenament
Francis Benfatto incepe antrenamentul cu genuflexiuni, unde face intre 6 si 10 serii a cate 6-10 repetari fiecare. Pauza intre serii este de 2-3 minute.
Pentru femurali acesta face un superset intre indreptarile romanesti si flexiile la aparat pentru femurali. Face in total 3-5 serii a cate 8-10 repetari.
Pentru gambe Francis Benfatto face un superset intre ridicari pe varfuri stand in picioare si ridicari pe varfuri din asezat, efectuate la aparatul pentru gambe. El face 3-5 serii, fiecare a cate 10-12 repetari.

Sesiunea 2 de antrenament
Pentru piept, el face impins din orizontal cu bara, unde efectueaza intre 6 si 10 serii, fiecare serie a cate 6-10 repetari. Pauza intre serii este de 2-3 minute.
In dezvoltarea spatelui, Francis Benfatto foloseste o superserie intre tractiuni la spate (efectuate la aparatul pentru tractiuni) si ramat cu priza neutra (folosind o bara V) la aparat. El face 3-5 serii a cate 8-10 repetari.
Pentru abdomen, Francis B. efectueaza o superserie intre ridicari de picioare si crunches, 3-5 serii a cate 10-12 repetari.

Sesiunea 3 de antrenament
Pentru dezvoltarea umerilor, el face impins la umeri cu gantere din sezut, unde efectueaza 6-10 serii a cate 6-10 repetari, avand o pauza de 2-3 minute intre serii.
In dezvoltarea bicepsului, Francis Benfatto foloseste o superserie de flexii din picioare si flexii din asezat cu ganterele. 3-5 serii a cate 8-10 repetari, cu pauze destul de scurte.
Nu in ultimul rand, in ceea ce priveste tricepsul, el face o superserie intre extensii la scripete cu sfoara si extensii la scripete cu bara dreapta. Efectueaza intre 3-5 serii, fiecare a cate 8-10 repetari.

Voi ce parere aveti despre acest program de antrenament? Asteptam parerile voastre in sectiunea cu comentarii!

Ti-a placut articolul? Da-i un share, sa vada si prietenii! E gratis si ne ajuta mult!
Vrei sa ne sustii? Poarta articolele noastre vestimentare!

No Products Found

 

Lasă un răspuns!