Am testat Iso Whey 90+ de la Fit4pro Sports Nutrition, o firma romanească aparută de curând pe piață, dar la care s-a lucrat foarte mult. O să incep prin a vă spune ca totul este făcut sub atentia lui Radu Preduchin, pentru cei ce il cunosc detaliul asta e destul sa ii convinga ca vorbim de un produs de calitate, pentru restul insa continuam.

Avem de a face cu un izolat proteic din zer, produs in Belgia, obtinut prin microfiltrare la rece folosindu-se o tehnologie noua cu filtre ceramice, ori CFM, adica Cross Flow Microfiltration . Ce inseamna asta? Avem un produs superior oricarui microfiltrat normal, cu o concentratie mai mare, in cazul nostru, de 90%, ce nu contine nicio urma de coloranti, ori alti aditivi, cu exceptia lecitinei din soia, ce este folosita in scopul opririi formarilor de aglomerari, tipicele „cocoloase” din shakeuri pe care cu totii le uram atat de mult.
Produsul este fara aroma, lucru pe care il apreciez, insa pentru multi poate fi o problema. Ca sa va faceti o idee de gust, este superior variantei fara aroma de la Impact Whey, datorita concentratiei mai ridicate de proteina, insa in continuare are acelasi gust de lapte amar. Daca sunteti mai mofturosi de fire, obisnuiti cu proteina indulcita cu sucraloza, produsul asta clar nu e pentru voi. Va spun de acum ca sa nu imi reprosati ca nu l-ati putut bea. Acum, probabil va intrebati care e motivul pentru care baietii de la Fit4Pro nu au bagat niste coloranti si indulcitori in el, ca sa le placa tuturor. E simplu, este cunoscut ca sucraloza distruge flora intestinala, iar mai nou, cateva studii recente, au aratat ca acelasi lucru il face si stevia, dar la un nivel mult redus. Deci din pacate, si varianta indulcirii cu stevie a picat. Cei ce vor sa se bucure din plin de propietatile biologice ale proteinei din zer trebuie astfel sa o bea neindulcita, nearomata.
Faptul ca este un izolat ne asigura o cantitate mica de lactoza, deci este un produs numai bun pentru cei cu intoleranta, avand doar 2 grame de carbohidrati pe 100 grame produs si 1 gram de grasimi. Castiga deci la declaratia nutritionala in fata unui concentrat, insa pierde la capitolul factori de crestere, TGF-1 si TGF-2, avand de asemenea o cantitate mai mica de lactoferina si imunoglobulina in comparatie cu un concentrat proteic de aceeasi calitate. Pretul produsului este de 122 lei pentru 908 grame, ceea ce pentru multi poate fi destul de piperat, dar pot spune cu sinceritate ca sunt multumit de el si il recomand oricui crede ca isi permite diferenta de bani intre produsul acesta si altele mai ieftine.
Mult spor baietilor de la FIT4PRO si la cat mai multe produse frumoase si bune!
Va las aici link catre produs
http://www.fit4pro.ro/shop/produs/fit4pro-iso-whey-90/

Ne poti sustine achizitionand un produs de pe site-ul nostru.

No Products Found

Lasă un răspuns!