Da, stim, Ronnie Coleman a folosit steroizi, nu e nevoie sa incepeti sa lasati comentarii de acest gen. Dar la fel ca toata lumea, si el a pornit de undeva: Ronnie povesteste in biografia sa cum a inceput sa mearga la sala pentru ca a primit un abonament gratuit la sala de culturism Metroflex GYM, unde a continuat sa se antreneze pana la finalul carierei sale.

Urmeaza sa va spun ceva evident: Ronnie nu a fost din prima un IFBB PRO, nu a inceput sa ia steroizi inca de pe vremea cand era un fat in burta mamei. Cu toate ca a negat multa vreme ca ar fi folosit steroizi, probabil din cauza contractelor pe care le avea la acea vreme (ce nu ii permiteau sa discute despre acest subiect), in ultimii ani acesta este tot mai deschis despre consumul sau de steroizi. Intr-un clip postat astazi (27.10.2020), Ronnie ne prezinta un clip de pe vremea primelor sale concursuri, cand inca era natural, dupa spusele lui.

Parerile sunt impartite, sunt multi oameni care vor spune ca era mai mult ca sigur si la acea vreme pe steroizi, insa noi il credem. Ronnie Coleman este cel mai bun culturist care a existat vreodata, iar acest lucru nu ar fi fost niciodata posibil fata un genetic de top. In opinia noastra, ceea ce vedem in acele clipuri este idealul, geneticul absolut, insa dorim sa auzim si parerea voastra, motiv pentru care va invitam sa lasati un comentariu dupa ce urmariti acest clip.

Un clip cu Ronnie Coleman din anii 90′, de pe vremea cand inca concura ca si amator, poate fi urmarit mai jos:

Lasă un răspuns!