Stai, nu inchide!

Ăsta nu e un mesaj de la vreun pakistanez care încearcă să te convingă că ai câștigat nu știu ce premiu și acum trebuie să îi dai contul tau bancar ca să îți vireze banii! Promitem că nu e nici vreun virus!

Uite care e treaba: a trecut un an, am făcut chestii faine, credem noi ca ne-am apropiat tot mai mult anul acesta de misiunea noastra de a promova culturismul si sportul in general, de a educa publicul si a-l ajuta!

Daaar, am facut si greseli, suntem siguri de asta. Si vrem ca in anul 2019 sa trecem peste ele, sa le indreptam si sa crestem tot mai mult.

Deci, vrem feedback-ul tau! Mai jos ai un formular de feedback, unde ne poti spune ce ti-a placut la noi in 2018, ce nu ti-a placut si ce ti-ai dori sa facem diferit in anul care vine. Si iti promitem ca vom tine cont de tot ceea ce ne scrii, vom aplica dumnezeieste sfaturile voastre si vom incerca ca in anul care vine sa fim ceea ce trebuie!

Nota: stim ca multe colete intarzie. Vrem sa ajunga la voi cat mai repede. Deci daca comanda ta inca nu a ajuns, te rugam sa ne raspunzi la acest mail si vom incerca sa rezolvam orice problema!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here